Vad är Platinum Global Access och vad ingår i det?

Från och med den 15 februari 2019 kommer användare av American Express Business Platinum Basic-kort (USA) att vara berättigade ett exklusivt erbjudande till Platinum Global Access från WeWork (värde 2 700 $). I Platinum Global Access ingår ett års kostnadsfri tillgång till över 300 WeWork-lokaler runt om i världen under lokal arbetstid. Här ingår tillgång till ett öppet arbetsutrymme samt förstklassiga resurser, inklusive wifi, utskrifter, telefonrum och förfriskningar som kaffe, te och fruktvatten. Platinum Global Access-medlemmar kommer att ha direkt tillgång till ett dedikerat supportteam och blir inbjudna till exklusiva evenemang för Platinum Global Access-medlemmar. WeWorks utbud av arbetsutrymmen i världsklass ger kortmedlemmar de resurser de behöver för att kunna prestera på topp.

Se alla vanliga frågor för att läsa mer om erbjudandet och vad som ingår i Platinum Global Access-medlemskapet.