Vem utför WeWorks underhållsjobb?

WeWork underhållsbegäran utförs av vårt lokala Anläggningsteam. Om du vill anlita underhållstjänster för ditt kontor ska du skicka in ett supportärende. Nedan finner du vårt teams arbetsuppgifter:

• Montering av tv-apparater
  • Montering av möbler
  • Uppsättning av tavlor/hyllor
  • Allmänna fastighetstjänster

Tänk på:

• Medlemsspecifika förfrågningar som kräver förändring av kontoret medför en avgift för installation och avlägsnande i samband med förfrågningen.
  • Avgifterna avgörs beroende på omfattningen av arbetet och hur lång tid som går åt för att åtgärda förfrågan.
  • Avgifterna läggs till på företagets konto när arbetet är slutfört och debiteras på deras nästa månadsfaktura.
  • Allt jobb som innebär kostnader måste godkännas av den primära medlemmen för kontot innan arbetet slutförs.
  • WeWork fakturerar vanligtvis för extra underhållstjänter per timme (för alla jobb debiteras första timmen, sedan beräknas tiden i halvtimmar).
  • Varje arbetstimme kostar ca 75 $, men priserna kan variera något från stad till stad.
  • Alla priser bekräftas i supportärendet innan arbetet slutförs.