Hur värvar jag företag att bli WeWork-medlemmar och vilka är förmånerna?

WeWork Refer är vårt hänvisningsprogram för medlemmar. Alla WeWork-medlemmar kan logga in på WeWork Refer-appen med sina nuvarande inloggningsuppgifter för member.wework.com och bör värva medlemmar till våra arbetsutrymmen. Medlemmar kan personligen tjäna 10 % av sina värvade medlemmars månatliga betalningar till WeWork i upp till ett år. Det här sätts in direkt på deras personliga bankkonto. Medlemmar kan även värva möjliga medlemmar genom att mejla: referrals@wework.com.

Nedan finner du en direktlänk till värvningsportalen: https://refer.wework.com/app/refer