Vilken är startavgiften hos WeWork och varför debiteras den?

Uppläggningsavgiften är 100 $ per skrivbord (beloppet kan variera beroende på region). Avgiften täcker kostnader för att flytta en medlem till ett nytt kontor, såsom flyttstädning, underhåll, tillhandahållande av nycklar och nyckelkort samt all övrig administration som krävs.

Observera att den här avgiften ingår i alla kontorsflyttar och kan inte väljas bort.