Får jag ta med min egen skrivare?

Ja, medlemmar som hyr ett privat skrivbord eller privat kontor för ta med sina egna skrivare. Om du väljer att konfigurera en trådlös skrivare rekommenderar vi att du konfigurerar en statisk IP för att se till att andra medlemmar inte oavsiktligt skriver ut från din skrivare. Om du har problem med att konfigurera din skrivare kan du skicka in ett supportärende så kommer IT att hjälpa dig med installationen.