Hur mycket kostar det att skriva ut?

Varje företag med ett privat skrivbord eller privat kontor får 120 svartvita kopior och 20 färgkopior per skrivbord per månad inkluderad i deras månatliga medlemsavgift. De här utskrifterna kan användas av andra medlemmar i företaget och de slås alla samman.

Svartvita kopior utöver den tilldelade kvoten i ditt medlemskap kostar 0,08 $ per sida och färgkopior utöver den tilldelade kvoten kostar 0,40 $. De här avgifterna läggs till på din faktura i slutet av varje månad.

Du kan se hur många kopior ditt företag har använt genom att:

1. Öppna PaperCut-klienten.
  2. Logga in med ditt företags utskriftsuppgifter.
  3. Klicka på "Senaste utskriftsjobb".

Du kan filtrera listan för att se alla utskrifter som gjorts inom den aktuella månaden. PaperCut kommer inte visa dig dina avgifter — det kommer bara att visa antalet svartvita utskrifter och färgutskrifter. Dina avgifter kommer att visas på månadsfakturan.