Vad är Medlemsnätverket?

Medlemsnätverket är ett privat, professionellt och socialt nätverk som ger våra medlemmar tillgång till det globala nätverket, liksom till förmåner och funktioner i deras medlemskap. Det är bästa platsen för att lösa affärsproblem, hitta kunder och knyta an med andra medlemmar. Det finns tillgängligt på iPhone, Android och webben. Här kommer några fler funktioner som Medlemsnätverket erbjuder:

• Posta statusuppdateringar om allt från produktlanseringar till affärsfrågor och få stöd från hela online-communityt.
  • Boka arbetsutrymmen eller konferensrum på WeWork-platser.
  • Få uppdateringar från din Community Manager om evenemang eller byggnadslarm.
  • Skicka eller motta privata meddelanden eller gruppmeddelanden mellan medlemmar.
  • Posta jobb för heltid, deltid, praktikplatser eller frilansjobb.
  • Hantera ditt konto och se fakturor.
  • Registrera dina gäster så att de hälsas av vårt Community Team för att ge dem bästa, mest professionella välkomnandet på ditt kontor.
  • I mobilappen kan du köpa snacks från WeWorks Påfyllnadsbutik (deltagande platser)
  • Se och svara på exklusiva WeWork-evenemang såsom kontorstimmar, happy hours eller produktdemos.
  • Få tillgång till exklusiva medlemsförmåner som rabatter på vård, gymmedlemskap och mer.
  • Gå med i grupper med likasinnade medlemmar gällande ett antal sociala eller professionella ämnen.
  • Skicka feedback till oss: om du har problem eller frågor kan du skicka in ett supportärende via Medlemsnätverket.