Vilka olika typer av medlemskap erbjuder WeWork?

WeWork erbjuder sina medlemmar fyra planer. Nedan finner du information om varje medlemskapstyp:

We-medlemskap:

• Tillgång till evenemang, förmåner och vår digitala app, som låter dig ansluta med över 60 000 medlemmar över hela världen. Inkluderar 2 credits för bokningsutrymme på utvalda platser varje månad och möjligheten att köpa med efter behov.

Hot Desk:

• Inkluderar We-medlemskap plus tillgång till lediga skrivbord i det gemensamma utrymmet på din WeWork Hot Desk favoritplats. Ta med din bärbara dator, välj en öppen plats och börja jobba.

Privat skrivbord (tilldelade skrivbord i ett gemensamt kontor)

• Inkluderar We-medlemskap plus ditt eget skrivbord i ett gemensamt utrymme. Du behöver inte ta med din skärm och skrivbordsväxt när du går hem för dagen. Du jobbar på samma plats varje dag och det är säkert.

Privat kontor

• Inkluderar We-medlemskap plus ett fullt möblerat eget utrymme där du kan inhysa team på allt från en person till flera hundra och växa i takt med din verksamhet.

Om du vill göra ändringar i ditt medlemskap ska du skicka in ett supportärende så kommer ditt Gruppledningsteam att hjälpa dig.