Kommer mitt kontor med telefoner?

Telefontjänst är en extra betald tjänst som WeWork och våra telekommunikationspartners tillhandahåller medlemmar med Privata skrivbord och Privata kontor. Telefoner kan beställas via WeWork Tjänstbutik (store.wework.com). Kontraktet är månadsvis och kommer med en fast avgift som varierar något beroende på marknad.

Se en lista med tillgängliga telefonalternativ här:https://store.wework.com/office-needs under Telecom.

Om du har din egen telefon och hårdvara, kan vårt IT-team hjälpa dig att konfigurera din telefonlinje. Skicka in ett supportärende för den här tjänsten. I det här fallet ansvarar du för att jobba med din egen telefonoperatör vid behov av teknisk support.