Vilken är WeWorks inflyttnings-/utflyttnings- och transferprocess för medlemmar?

Inflyttning: Ny medlemmar får åtkomst till sitt nya utrymme kl. 9.00 på dagen deras medlemskap börjar. Obs:ett foto-id krävs för att nyckelkortsåtkomst.

Utflyttning: Medlemmar som flyttar ut måste göra det innan kl. 16.00 på månadens sista arbetsdag (enligt medlemskapsavtalet). Medlemmar ska lämna tillbaka alla nycklar och nyckelkort till Community-teamet för att undvika avgifter associerade med ej återlämnade nycklar och nyckelkort. Säkerhetsdespositioner återbetalas till medlemmens bankkonto inom 30 dagar efter deras planerade utflyttning.

Transfer:Medlemmar som inte har någonstans att förvara sina tillhörigheter under perioden då de byter kontor(d.v.s. olika kontor i samma byggnad eller nytt kontor i en annan byggnad), kan flytta in i sitt nya kontor kl, 16,00 på månadens sista arbetsdag.