Hur ansluter jag till Crestron (konferensrummens tv-skärmar)?

För att ansluta till Crestron ska du ansluta till WeWorks Wifi-nätverk och ange Du bör sedan ladda ner och köra AirMedia-klienten på din dator. När du ombeds ska du skriva in den fyrsiffriga koden högst upp till höger på tv-skärmen i AirMedia-klienten. När är klar med skärmen stänger du AirMedia-klienten så att dina skärmar kopplas från, från konferensrummets skärm.