Vilken är WeWorks policy för att registrera gäster? Var registrerar jag mina gäster?

För att upprätthålla en säker och trygg miljö spårar vi alla som kommer till våra utrymmen varje dag. Alla gäster som inte är medlemmar måste registrera sig i receptionen vid ankomst.

För att hjälpa till att snabba på processen ber vi alla medlemmar att registrera sina gäster i förväg. Med rätt id-handlingar (fotolegitimation) i förväg kan receptionen skicka upp dina gäster till dig.

• Observera: Om du har flera gäster som kommer på samtidigt måste du se till att registrera dem enskilt via WeWork-appen eller Medlemsnätverket (https://members.wework.com/) innan ankomst.

WeWork-medlemmar måste vara närvarande när gästerna är på plats. Av säkerhetsskäl ger vi inte att gäster tillträde till våra utrymmen utan godkännande från en medlem och bekräftelse att de kommer att vara på plats medan gäster är där.