Hur fungerar WeWorks supportärendesystem?

Medlemmar kan skicka in supportärenden till WeWork genom att trycka på "Support" i WeWork-appen.

• Klicka på > Min byggnad (Android)
  • Klicka på > Lokal (iOS)

Skicka in ett supportärende via skrivbordet. Att skicka in ett supportärende är det enklaste sättet för att få hjälp och lösa problem snabbt.

När WeWork har svarat på supportärendet ombeds medlemmarna att betygsätta upplevelsen som bra eller dålig. Vi uppmuntrar alla medlemmar att betygsätta ärendet då det hjälper oss att ständigt förbättra vår service till medlemmarna.