Hur återställer jag mitt lösenord för Medlemsnätverket?

För att återställa ditt lösenord via din webbläsare på datorn kan du testa med följande steg:

Gå till members.wework.com/login och klicka på "Glömt ditt lösenord?" eller klicka här. Instruktioner om hur du återställer ditt lösenord skickas till mejladressen som vi har för dig i vårt system. Om du inte får något mejl ska du skicka in ett supportärende så hjälper WeWork-teamet dig.

Du kan även redigera ditt lösenord genom att logga in påmembers.wework.com, gå till din personliga profilsida, klicka på "redigera din profil" och sedan klicka på "ändra lösenord".

För att återställa ditt lösenord via WeWorks mobilapp kan du testa med följande steg:

Öppna din mobilapp och klicka på "Glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan. Instruktioner om hur du återställer ditt lösenord skickas till mejladressen som vi har för dig i vårt system. Om du inte får något mejl ska du skicka in ett supportärende så hjälper WeWork-teamet dig.