Jag kommer inte in på Kontohanteraren. Varför?

Endast företagets primära medlem har tillgång till Kontohanteraren för att se fakturor, hantera teammedlemmar och redigera betalningsinformation. Vi rekommenderar att du använder Chrome och följer dessa enkla steg:

1) Öppna Chrome.

2) Klicka på menyn med tre punkter högst upp till höger.Screen_Shot_2020-02-05_at_4.57.21_PM.png

3) Klicka på "Fler verktyg".

4) Klicka på "Historik" och därefter på "Rensa webbinformation".

5) Markera kryssrutorna för "Cookies och andra webbplatsdata" samt "Cachade bilder och filer" under "Rensa webbinformation".

6) Välj mängden data som du vill ta bort via menyn högst upp.

7) Klicka på "Rensa webbinformation".

Alternativt kan du öppna en ny flik i inkognitoläge och logga in på members.wework.com/login

Windows, Linux eller Chrome OS: Tryck på Ctrl + Shift + n.

Mac: Tryck på ⌘ + Shift + n.

Om det inte fungerar kan du skicka in ett supportärende så hjälper en medlem i WeWork-teamet dig.