Jag har blivit utelåst från min byggnad/mitt kontor efter stängningstid. Vad gör jag?

Om du har ett privat skrivbord eller fysiskt kontor i en byggnad ger ditt nyckelkort dig tillgång till byggnaden dygnet runt.

Om du inte har ett privat skrivbord eller fysiskt konto har du tillgång till byggnaden under de timmar som anges i Byggnadsguiden.

Om du inte kommer in i byggnaden eller kontoret efter kontorstiderna kan du kontakta community-teamet via mejl ([BUILDING_NAME]@wework.com). Ditt Community-team kommer att göra sitt bästa för att svara dig inom rimlig tid. Du kan bekräfta din byggnads mejladress på följande platser:

Från en dators webbläsare:

1. Logga in i Medlemsnätverket
  2. Klicka på "Byggnadens tjänster" i menyn till vänster
  3. Klicka på "Byggnadsguide"
  4. Du kommer se kontaktinformationen på höger sida av skärmen under "Praktisk information".

2. Klicka på fliken "Min plats"
  3. Klicka på "Byggnadsguide"
  4. Klicka på "Praktisk information"

Från Android-mobilapp:

2. Klicka på hamburgermenyikonen högst upp till vänster på skärmen
  3. Klicka på "Byggnadsguide"