Hur beställer jag en telefon eller telefonlinje?

Medlemmar med privata skrivbord och privata kontor kan dra fördel av våra partnerskapserbjudanden för att beställa telefoner och telefonlinjer.

För att beställa en telefon måste ditt företags Primära medlem:

1. Logga in i Tjänstbutiken på store.wework.com eller navigera till Tjänstbutiken under "Tjänster" i vänstra menyn i Medlemsnätverket
  2. Klicka på rutan Kontorsbehov eller gå direkt till https://store.wework.com/office-needs
  3. Välj ett alternativ under "Telecom"-avsnittet
  4. Följa instruktionerna för att göra beställningen

Om du har din egen telefon och hårdvara, kan vårt IT-team hjälpa dig att konfigurera din telefonlinje. Skicka in ett supportärende för den här tjänsten. I det här fallet ansvarar du för att jobba med din egen telefonoperatör vid behov av teknisk support.