Jag får mejl och aviseringar om en annan WeWork-plats. Hur gör jag för att få aviseringar som rör min WeWork-plats?

Från webbläsaren på en dator:

1. Logga in på Medlemsnätverket
  2. Gå till din personliga profil
  3. Klicka på "redigera din profil"
  4. Rulla ned för att se platsalternativen på vänster sida
  5. Ändra platsen så att den stämmer med där du befinner dig
  6. Klicka på ”Spara”
  7. Gör samma sak på ditt företags profilsida

Från iOS-mobilappen:

1. Logga in på WeWork-appen
  2. Tryck på "Lokal" längst ner på skärmen
  3.  Välj "Utforska" bredvid din aktuella plats högst upp på skärmen
    1. Välj bland "Närliggande platser" i rullgardinsmenyn längst ner på skärmen ELLER
    2. Skriv in den önskade platsen i sökfältet högst upp på skärmen
  4. Tryck på "Välj plats" för att bekräfta ändringen

Från Android-mobilappen:

1. Logga in på WeWork-appen
  2. Tryck på "Konto" längst ner till höger på skärmen
  3. Tryck på "Visa och redigera din profil"
  4. Bläddra ner till "Min plats" och tryck på det markerade byggnadsnamnet
  5. Ändra platsen så att den stämmer överens med var du befinner dig

Du kan ändra din plats om du besöker en annan byggnad för dagen för att få relevanta, platsbaserade uppdateringar.