Hur kan jag välja att få eller inte få mejl- och mobilnotiser från Medlemsnätverket?

Från en dators webbläsare:

Hantera dina mejlnotiser och mobilpush-notiser på members.wework.com/settings.

Från WeWork mobilapp:

Välj "Konto" från det nedre högra hörnet i appen. Där kan du klicka på "Konfigurera aviseringar" för att hantera dina mejl- och push-aviseringar.

Du kan även avregistrera dig från mejlaviseringar genom att klicka på länken "avregistrera" längst ner i mejlet. Om du avregistrerar dig direkt från ett mejl avregistrerar du dig endast från den aviseringstypen. Du måste gå till members.wework.com/settings för att justera alla andra aviseringar.