Hur kan jag välja att få eller inte få mejl- och mobilnotiser från Medlemsnätverket?

Från en dators webbläsare:

Hantera dina mejlnotiser och mobilpush-notiser på members.wework.com/settings.

Från WeWork mobilapp:

Gå till "Konto" i högra nedersta hörnet iOs-mobilappen, eller från hamburgermenyikonen i översta vänstra hörnet i Android-mobilappen. Där kan du klicka på "Konfigurera aviseringar" för att hantera dina mejl- och mobilpushaviseringar.

Du kan även avregistrera dig från mejlaviseringen genom att klicka på länken "avregistrera" längst ner i mejlet. Om du avregistrerar dig direkt från ett mejl avregistrerar du dig endast från den aviseringstypen. Du måste gå till members.wework.com/settings för att justera alla andra aviseringar.