Medlemsnätverket placerar mig på en felaktig WeWork-plats. Hur redigerar jag mitt företag och/eller min personliga plats i Medlemsnätverket?

Från webbläsaren på en dator:

1. Logga in på Medlemsnätverket
  2. Gå till din personliga profil
  3. Klicka på "redigera din profil"
  4. Rulla ned för att se platsalternativen på vänster sida
  5. Ändra platsen så att den stämmer med platsen där du befinner dig
  6. Klicka på ”Spara”
  7. Följ ovanstående steg på ditt företags profilsida

Från iOS-mobilappen:

1. Logga in på mobilappen
  2. Klicka på fliken "Space" (Lokal)
  3. Tryck på den plats som visas högst upp till vänster på skärmen
  4. Ändra platsen så att den stämmer med platsen där du befinner dig

Från Android-mobilappen:

1. Logga in på mobilappen
  2. Gå till ditt konto längst ner till höger
  3. Tryck på "Visa och redigera din profil"
  4. Tryck på "Min plats"
  5. Ändra platsen så att den stämmer med platsen där du befinner dig

*Observera att endast primära medlemmar kan uppdatera företagets plats.

Du kan ändra din plats om du besöker en annan byggnad för dagen för att få deras uppdateringar.