Medlemsnätverket placerar mig på en felaktig WeWork-plats. Hur redigerar jag mitt företag och/eller min personliga plats i Medlemsnätverket?

Från en dators webbläsare:

1. Logga in på Medlemsnätverket
  2. Gå till din personliga profil
  3. Klicka på "redigera din profil"
  4. Rulla ned för att se platsalternativen på vänster sida
  5. Ändra platsen så att den stämmer med platsen där du befinner dig
  6. Klicka på ”Spara”
  7. Följ ovanstående steg på ditt företag profilsida

Från iOS-mobilappen:

1. Logga in på mobilappen
  2. Klicka på fliken "Min plats"
  3. Tryck på den plats som anges överst på skärmen
  4. Ändra platsen så att den stämmer med platsen där du befinner dig

Från Android-mobilapp:

1. Logga in på mobilappen
  2. Klicka på hamburgermenyikonen högst upp till vänster på skärmen
  3. Tryck på den plats som anges överst på skärmen
  4. Ändra platsen så att den stämmer med platsen där du befinner dig

Du kan ändra din plats om du besöker en annan byggnad för dagen för att få deras uppdateringar.