Varför kan jag inte logga in på mitt Medlemsnätverkskonto?

Det kan finnas ett par anledningar till varför du har problem med att logga in.

Ditt medlemskap måste vara aktivt för att du ska kunna komma in på Medlemsnätverket. Om du inte längre är medlem och försöker hämta fakturor kan du skicka in ett supportärende så kommer någon ur WeWork-teamet att hjälpa dig.

Om du har problem med att logga i från en dators webbläsare kan du testa följande:

1. Se till att du använder en webbläsare och enhet som stöds. Medlemsnätverket stöder Safari, Chrome och Firefox.
  2. Se till att du loggar in med mejladressen som är kopplad till ditt WeWork-medlemskap - om du inte är säker på vilken adress det är kan du skicka in ett supportärende så kommer någon ur WeWork-teamet att hjälpa dig.
  3. Uppdatera din webbläsare genom attrensa din cache.
  4. Gå till members.wework.com och klicka på "Glömt ditt lösenord" för att få instruktioner om hur du återställer lösenordet skickat till mejladressen vi har för dig i våra system.

Om du har problem med att logga i från WeWorks mobilapp kan du testa följande:

1. Se till att du använder en enhet som stöds. WeWork-appen fungerar korrekt på de senaste operativsystem för Android- och iOS-enheter. För tillfället finns det ingen app för Windows-telefoner.
  2. Se till att du använder den senaste versionen av WeWork-appen.
  3. Se till att du loggar in med mejladressen som är kopplad till ditt WeWork-medlemskap - om du inte är säker på vilken adress det är kan du skicka in ett supportärende så kommer någon ur WeWork-teamet att hjälpa dig.
  4. Öppna appen och klicka på "Glömt lösenordet?" för att få instruktioner om hur du återställer lösenordet skickat till den mejladress vi har för dig i våra system.

Om du fortfarande har problem efter dessa steg kan du be någon ur WeWork-teamet om hjälp.