Hur ansluter jag till skrivaren?

I medlemskapet ingår 120 svartvita utskrifter/kopior och 20 utskrifter/kopior i färg per medlem. (Exklusive We-medlemskap).

Du kan hitta information om hur du ansluter skrivare genom att gå till ”Byggnadens tjänster” i Medlemsnätverket.

Från en webbläsare:

1. Logga in på Medlemsnätverket
  2. Klicka på "Byggnadsguide" i menyn till vänster
  3. Under Utskriftsinformation klickar du på Att konfigurera utskriftstjänster och följer stegen för att navigera till Utskriftsguiden.
  4. Under steg 2 klickar du på "Installera för PC" eller "Installera för Mac" så kommer ett installationsprogram att laddas ner till datorn.
  5. Klicka på det nedladdade installationsprogrammet så kommer det att installera programvaran du behöver för att skriva ut hos WeWork.
  6. Nu kan du skriva ut. Välj ett dokument och skriv ut det.
  7. Ett PaperCut-popupfönster kommer att dyka upp. Fyll i dina användaruppgifter för utskrift och klicka på OK (du hittar dina användaruppgifter på sidan "Byggnadsguide"). Dokumentet har nu lagts till i kön.
  8. För att ta bort dokument från utskriftskön loggar du in på skrivaren med samma användaruppgifter som du använde för PaperCut.

Se priser och utskriftsöverskott här.