Hur ansluter jag till skrivaren?

Utskrift ingår i de flesta medlemskapserbjudanden.

Du kan hitta information om hur du ansluter skrivare genom att gå till ”Byggnadens tjänster” i Medlemsnätverket.

Från en dators webbläsare:

1. Logga in i Medlemsnätverket
  2. Klicka på "Byggnadens tjänster" i menyn till vänster
  3. Under Utskriftsinformation klickar du Att konfigurera utskriftstjänster och följer stegen för att navigera till Utskriftsguiden
  4. Under steg 2 klickar du på "Installera för PC" eller "Installer för Mac" så kommer ett installationsprogram att laddas ner till datorn.
  5. Klicka på det nedladdade installationsprogrammet så kommer det att installera den nödvändiga mjukvaran du behöver för att skriva ut hos WeWork.