Hur betalar jag för varor i Påfyllnadsbutiken?

Påfyllnadsbutiken är ett mat- och dryckesstånd som finns tillgängligt på utvalda WeWork-platser. Om du befinner dig på en plats med en Påfyllnadsbutik kan du köpa varor med kreditkort eller gen att scanna koden i WeWorks mobilapp. För att se vad Påfyllnadsbutiken erbjuder i mobilappen måste du se till att din profil är synkad med din aktuella plats.

Att skanna din iOS-mobilapp för betalning:

1. Logga in på WeWork-appen och klicka på fliken "Min plats".
  2. Klicka på "Påfyllnadsbutiken" och lägg till dina kreditkortsuppgifter.
  3. När du väl lagt till betalningsinformationen kommer du se en QR-kod som du kan skanna för att snabbt betala för dina varor.

Att skanna din Android-mobilapp för betalning:

1. Logga in på WeWork-appen
  2. Klicka på hamburgermenyikonen högst upp till vänster på skärmen
  3. Klicka på "Påfyllnadsbutiken" och lägg till dina kreditkortsuppgifter.
  4. När du väl lagt till betalningsinformationen kommer du se en QR-kod som du kan skanna för att snabbt betala för dina varor.