Hur ansluter jag till Crestron tv-skärm i ett konferensrum?

För att ansluta datorn till konferensrummets tv-skärm ska du först kontrollera att tv:n är på och inställd på rätt ingång. Du kommer att se att skärmen sätts på när du landar på rätt ingång.

Följ stegen som visas på tv-skärmen.

När du anger länken på skärmen i din webbläsare anger du http://-adressen eller siffrorna. Till exempel, om du på tv-skärmen ser http://t123 (10.31.200.100), ska du ange antingen http://t123 eller 10.31.200.100 i din webbläsare.

I vissa situationer är en plug-in mycket användbar för att ansluta till tv:n. Medlemmar uppmuntras även att ta med sina egna HDMI-kablar för att ansluta från sina laptops till skärmen.

Observera: Crestron-systemet stöder inte anslutning av surfplattor eller smarttelefoner.