Solstice Pod-guide

BEFINTLIGA ANVÄNDARE - UPPDATERINGAR I DIN SOLSTICE APP

Vi har gjort några förändringar som kommer att förbättra din upplevelse med Solstice-appen. Med en snabb uppdatering bör din app nu upptäcka Solstice Pods automatiskt i din byggnad, var du än är i världen - du behöver inte ange någon IP-adress om du vill dela skärmen.

Om du har redan laddat ned och installerat Solstice-appen, måste du göra en snabb ändring för att dra nytta av dessa uppdateringar. Öppna appen och klicka på ”Inställningar”:

Om det behövs ändrar du adressen i fältet ”Adress för att upptäcka Solstice” för att matcha din plats i den här tabellen:

USA och Kanada sds.wework.com
Europa och Israel emea.sds.wework.com
Latinamerika latam.sds.wework.com

Efter några sekunder uppdateras appen och en lista över tillgängliga Solstice Pods visas. För att ansluta, välj den Pod du vill använda och ange den fyrsiffriga koden som visas på skärmen.

NYA ANVÄNDARE - LADDA NED SOLSTICE-APPEN

För att ladda ned Solstice-appen med rätt adress öppnar du en ny flik i webbläsaren och anger IP-adressen som visas i tv:ns nedre vänstra hörn.

Klicka på "Get the App & Join" för att ladda ned Solstice-appen. När den har installerats ansluts du automatisk till Solstice Pod, ange bara den fyrsiffriga koden som visas på TV:n för att börja dela.

Mobilapparna finns också tillgängliga på iPhones och Androids app stores! Med mobilappen kan du dela hela din telefons eller surfplattas skärm och dra nytta av ännu fler häftiga funktioner som kommer snart. Kom ihåg att fylla i fältet ”Adress för att upptäcka Solstice” enligt instruktionerna ovan när du har installerat mobilappen.

För information om hur du använder klientapplikationen hänvisar vi till användarhandboken:

Solstice Pod - användarhandboken