Hva er ved behov / We-medlemskapet?

We-medlemskapet gjør det mulig for deg å komme i kontakt med tusenvis av WeWork-medlemmer som trenger tjenestene du tilbyr, og som tilbyr tjenestene du trenger. Med mobilappen og medlemsnettverket kan du dra nytte av det stadig voksende brukerfellesskapet, uansett hvor du er.

Medlemskapet inneholder også 2 credits til bestilling av kontorfellesskap eller konferanserom ved utvalgte lokasjoner på verdensbasis.

Hva er et kontorfellesskap?

Et daglig kontorfellesskap gir tilordnede sitteplasser i et åpent kontorlandskap som kan leies for dagen. Kontorfellesskapet har mange sitte- og arbeidsplasser samt tilgang til strømuttak. Med We-medlemskapet får du tilgang til et kontorfellesskap ved behov, og kan velge blant lokalene våre på verdensbasis.

Hvor kan jeg bestille kontorfellesskap?

Med et We-medlemskap kan du bestille et kontorfellesskap ved behov ved alle våre lokasjoner som tilbyr We-medlemskapet/Clean desk. Listen vokser stadig, og du kan se våre nåværende lokasjoner her.

Må jeg reservere kontorfellesskap før jeg ankommer WeWork?

Ja. For å sikre at medlemmene våre får en best mulig opplevelse, ber vi deg reservere et kontorfellesskap minst én time før du har tenkt å bruke det.

Kan jeg bestille kontorfellesskap/konferanserom i helgene med We-medlemskapet?

Akkurat nå gir We-medlemskapet bare tilgang til kontorfellesskap og konferanserom mandag til fredag fra kl. 9–18.

Kan jeg registrere gjester til kontorfellesskapet?

For øyeblikket er det ikke mulig for We-medlemmer å ha gjester i våre åpne arbeidsområder. Hvis du ønsker å ha gjester på besøk for en dag, er du velkommen til å reservere et konferanserom.