Hvem gjennomfører vedlikeholdsarbeid for WeWork?

Vedlikeholdsforespørsler til WeWork utføres av det interne driftsteamet vårt. Hvis du trenger vedlikeholdstjenester til kontoret ditt, kan du sende inn en støtteforespørsel. Nedenfor ser du hva teamet tar seg av:

• TV-montering
  • Møbelmontering
  • Installasjon av bilder/hyller
  • Generelle vaktmestertjenester

Husk:

• Medlems-spesifikke forespørsler som krever endringer i kontorene har tilknyttede gebyrer for oppsett og fjerning.
  • Gebyrer beregnes ut fra omfanget av arbeidet, og tiden det tar å ferdigstille forespørselen.
  • Gebyrene legges på selskapets konto når arbeidet er ferdig, og belastes på neste måneds fakturering.
  • Alt arbeid som fører til kostnader må godkjennes av primærmedlemmet for kontoen før arbeidet startes.
  • WeWork fakturerer vanligvis for ekstra vedlikeholdsarbeid per time (for alt arbeid er første time automatisk, og måles deretter i 30 minutters trinn).
  • Hver times arbeid koster omtrent 75 dollar, men prisene kan variere fra by til by.
  • Alle priser bekreftes på støtteforespørselen før arbeidet ferdigstilles.