Hvordan verver jeg et selskap til å bli medlem i WeWork og hva er fordelene?

WeWork Verving er insentivprogrammet for verving av medlemmer. WeWork-medlemmer kan logge på WeWork Verve-appen ved å bruke sin members.wework.com pålogging og verve medlemmer til kontorfellesskapene våre. Medlemmer kan tjene oppnå 10 % rabatt på sitt medlemsabonnement til WeWork i opptil et år, som overføres direkte til bankkontoen deres. Medlemmer kan også verve potensielle medlemmer ved å sende e-post til: referrals@wework.com.

Under er en direkte lenke til verveportalen: https://refer.wework.com/app/refer