Hvilke forsikringer kreves det at WeWork-medlemmer har?

Medlemmer med eget skrivebord og private kontorer må ha følgende forsikringer (som nevnt i medlemskapsavtalen):

Generell ansvarsforsikring dekker lokaler der et medlem driver en bedrift (f.eks. fellesområder, kontorer og gate).

Eiendsomforsikring dekker avbrudd i bedriften samt medlemmenes eiendeler.

Hvis du jobber for en bedrift, skal arbeidsgiveren din ha en kompensasjon for ansatte (tilgjengelig via TriNet eller andre fordelsleverandører) som dekker visse andre risikoer tilknyttet ulykker på arbeidsplassen og dekning av helsevesen under lov om Affordable Care. Hvis et medlem har behov for å få hjelp av en forsikringsmegler med slike problemer, kan de be om hjelp via WeWorks medlemsnettverk.