Kan jeg ta med min egen skriver?

Ja, medlemmer som leier et dedikert skrivebord eller privat kontor, kan ta med sine egne skrivere. Hvis du velger å konfigurere en trådløs skriver, anbefaler vi at du konfigurerer en statisk IP slik at ikke andre medlemmer bruker skriveren din ved et feiltak. Hvis du har problemer med å konfigurere skriveren, ber vi deg sende inn en støtteforespørsel, så hjelper IT-avdelingen vår deg med installeringen.