Hva er WeWorks fordel-/partnerskapsprosess for medlemmer?

WeWork-medlemmer har tilgang til en rekke ulike fordeler i WeWork-fellesskapet.

Partnerskap og muligheter som er tilgjengelig for medlemmer inkluderer muligheten til å bli omtalt, bidra til, selge og/eller markedsføre produkter og tjenester gjennom WeWork. Vi annonserer disse partnerskapene via følgende metoder:

• Kontoer på sosiale medier
  • Creator Magazine
  • Sesongbasert gaveguide
  • Nyhetsbrev for medlemmer
  • Arrangement/panel
  • TV-skjermer
  • Markedsplass for fordeler
  • Lokalt arrangement
  • Store arrangement (f.eks. sommerleir eller halloween)
  • Presse/media
  • Ærlighetskiosk
  • Nærbutikk

For å se en oversikt over partnerskapsprosessene våre, ber vi deg ta en titt på siden for ofte stilte spørsmål om partnerskap. Hvis du mener du oppfyller standardene og kravene til et spesifikt partnerskap eller en mulighet, kan du søke her.