Hva er medlemsnettverket?

WeWorks medlemsnettverk er et privat, profesjonelt, sosialt nettverk der medlemmene våre får tilgang til det globale fellesskapet, så vel som fordeler og funksjoner i medlemskapet. Det er det beste stedet for å løse bedriftsproblemer, finne kunder og komme i kontakt med andre medlemmer. Nettverket er tilgjengelig på iPhone, Android og Internett. Her er noen av funksjonene som er tilgjengelige i medlemsnettverket:

• Publiser statusoppdateringer om alt fra produktlanseringer til bedriftsrelaterte spørsmål, og få hjelp og støtte fra hele nettfellesskapet.
  • Reservere arbeidsplasser eller møterom på hvilket som helst WeWork-lokale.
  • Motta oppdateringer fra fellesskapsjefen din om arrangementer eller varsler for bygningen.
  • Send og motta private meldinger eller gruppemeldinger mellom medlemmer.
  • Publiser ledige fulltids- eller deltidsstillinger, praktikantstillinger eller frilansprosjekter.
  • Administrer kontoen din og se fakturaer.
  • Registrer gjestene dine slik at de ønskes velkommen av fellesskapteamet og dermed får den beste og mest profesjonelle velkomsten.
  • På mobilappene kan du kjøpe snacks på WeWorks ærlighetskiosk (deltakende lokaler).
  • Se og svar på eksklusive WeWork-arrangementer som happy hour eller produktdemoer.
  • Få tilgang til eksklusive medlemsfordeler som rabatter på helsetjenester, treningsmedlemskap og mer.
  • Bli med i grupper med likesinnede medlemmer med alt fra sosiale til profesjonelle temaer.
  • Send oss tilbakemelding. Dersom du har et problem eller lurer på noe, kan du sende inn en støtteforespørsel via medlemsnettverket.