Hvilke ulike typer medlemskap tilbyr WeWork?

WeWork tilbyr fire ulike medlemskap. Nedenfor kan du lese mer om hvert av medlemskapene:

WE Membership

• Tilgang til arrangementer, fordeler og vår digitale app som gir deg muligheten til å komme i kontakt med over 60 000 medlemmer over hele verden. Inkluderer 2 kreditter for å reservere plass i utvalgte lokaler hver måned, samt muligheten til å kjøpe mer hvis nødvendig.

Hot Desk:

• Inkluderer We Membership pluss tilgang til alle tilgjengelige skrivebord i fellesområdet i det WeWork Hot Desk-lokalet du liker best. Bare ta med deg PC-en, velg en ledig plass og start arbeidsdagen.

Eget skrivebord (eget skrivebord i et åpent kontorfellesskap)

• Inkluderer We Membership pluss et eget skrivebord i et delt kontorfelleskap. Du kan la skjermen og potteplanten stå igjen når du går for dagen. Du jobber på samme plass hver dag, og det er trygt.

Private kontorer

• Inkluderer We Membership pluss et møblert areal som kan brukes av team fra 1 og til 100+ ansatte, og som vokser i takt med behovene dine.

Hvis du ønsker å foreta endringer i medlemskapet ditt, ber vi deg sende inn en støtteforespørsel, så vil fellesskapteamet ditt hjelpe deg.