Hvordan feilsøker jeg problemer med telefonen?

For å feilsøke telefonproblemer må du koble telefonen fra Ethernet-porten og vente 30 sekunder, deretter må du koble den inn igjen. Hvis dette ikke virker og du har en annen telefon på kontoret, kan du prøve på nytt med denne telefonen. Hvis problemet vedvarer, kan du sende inn en støtteforespørsel og inkludere så mye relevant informasjon som mulig - F.eks. telefonleverandør, bedriftsnavn og kontornummer.