Hva slags arrangementer arrangerer WeWork i lokalene sine?

Fellesskapsprogram er en integrert del av WeWork. I tillegg til medlemssponsede arrangementer, arrangerer WeWork også regelmessig en blanding av programarrangementer for medlemmer, deriblant:

• Happy Hour (Sammenkomster for fellesskapet på tidlig kveldstid). Dette er en flott mulighet til å møte andre WeWork-medlemmer i en avslappet og morsom setting.

• Kontortid (Rådgivning for medlemmer, sponset av WeWork). Kontortid er utviklet for å hjelpe medlemmer å navigere seg rundt de mange medlemsfordelene vi tilbyr, eller sitte én og én med en investor eller influencer.

• Lunsj og læring (arrangementer sponset av medlemmer der de presenterer produktet eller ideen sin sammen med en lunsj). Dette er en flott måte for deg å markedsføre produktet ditt til de andre i bygget.

• Eksterne arrangementer (ikke-medlemmer som arrangerer et arrangement i et WeWork-lokale). Ofte ønsker vi også velkommen til eksterne verter som kan bidra med nettverket sitt i lokalene våre. Det kreves at verten signerer avtalen vår for eksterne arrangementer, i tillegg til å sende WeWork-teamet en liste over deltakere i forkant av arrangementet.