Hva er WeWork sin prosess for innflytting/utflytting og overføring for medlemmer?

Innflytting: Nye medlemmer kan ta i bruk sitt nye kontorfellesskap fra kl. 09.00 samme dag som medlemskapet begynner. Vær oppmerksom på at foto-ID kreves for å gi nøkkelkorttilgang.

Utflytting:Medlemmer som flytter ut, må gjøre dette før 16.00 den siste virkedagen i måneden (i henhold til medlemskapsavtalen). Medlemmer må levere tilbake alle nøkler og nøkkelkort til brukerfellesskap-teamet for å unngå eventuelle gebyrer tilknyttet nøkler og nøkkelkort som ikke leveres tilbake. Depositumer blir returnert til medlemmenes bankkontoer innen 30 dager etter deres planlagte utflytting.

Overføring: Medlemmer som ikke har noe sted å lagre eiendelene sine mens intern kontorflytting pågår (altså forskjellig kontor i samme bygning eller nytt kontor i en annen bygning), kan flytte inn i deres nye kontor kl. 16.00 siste virkedag i måneden.