Hvordan kobler jeg til Crestron (TV-er på konferanserom)?

For å koble til Crestron, koble til et WeWork-Wi-Fi-nettverk og skriv nettadressen eller IP-adressen som står øverst til venstre på Crestron-skjermen, inn i nettleserfanen. Nå skal AirMedia-klienten lastes ned og kjøres på datamaskinen din. Når du blir bedt om det, skriver du den firesifrede koden øverst til høyre på TV-skjermen inn i Air Media-klienten. Når du er ferdig med å bruke skjermen, lukker du Air Media-klienten slik at skjermen kobles fra konferanserom-skjermen.