Hva er WeWorks retningslinjer for besøk?

• WeWork er et åpent miljø, og medlemmene er mer enn velkomne til å ta med seg gjester. WeWork bruker sitt eget proprietære system for å dokumentere alle besøkende som kommer inn på et WeWork-drevet lokale.
    • Sørg for at gjestene tar med seg ID med bilde for å sjekke inn. Merk at som medlem er du ansvarlig for alle handlinger utført av besøkende. For å optimalisere gjestenes opplevelse, anbefaler WeWork at medlemmene registrerer forventede gjester før ankomst til et WeWork-lokale.