Hva er WeWorks retningslinjer for besøk?

WeWork er et åpent miljø, og medlemmene er mer enn velkomne til å ta med seg gjester. WeWork bruker sitt eget proprietære system for å dokumentere alle besøkende som kommer inn på et WeWork-drevet lokale.

Sørg for at gjestene tar med seg ID med bilde for å sjekke inn. Merk at som medlem er du ansvarlig for alle handlinger utført av besøkende. For å optimalisere gjestenes opplevelse, anbefaler WeWork at medlemmene registrerer forventede gjester før ankomst til et WeWork-lokale.

Vær oppmerksom på at dersom du har et medlemskap av typen Clean desk, Global tilgang eller We, så må du bestille konferanserom dersom du planlegger å ha gjester på lokasjonene våre. Du kan bestille konferanserom i Medlemsnettverket eller i mobilappen.