Hvordan fungerer WeWorks system for støtteforespørsler?

Medlemmer kan sende inn støtteforespørsler ved å trykke på «Støtte» på mobilappen for WeWork eller «Kontakt støtte» i medlemsnettverket (https://members.wework.com/). WeWork bruker skybasert plattform for kundestøtte og støtteforespørsler for å håndtere et stort antall medlemsforespørsler raskt og effektivt med fullstendig sporbarhet og tilregnelighet. Den beste måten å få støtte på og sikre at problemer tas hånd om kjapt, er å sende inn en forespørsel.

Når WeWork har svart på støtteforespørselen, blir medlemmene spurt om å vurdere opplevelsen som bra eller dårlig. Vi oppfordrer alle medlemmer til å vurdere forespørselene ettersom det hjelper oss å kontinuerlig forbedre tjenesten vår.