Hvordan fungerer WeWorks system for støtteforespørsler?

Medlemmer kan sende inn støtteforespørsler ved å trykke på «Støtte» i WeWork-mobilappen:

• Klikk på > Min bygning (Android)
  • Klikk på > Plass (iOs)

Send inn en støtteforespørsel fra en datamaskin. Den enkleste måten for å få hjelp på og sørge for at problemer løses raskt, er å sende inn forespørsel.

Når WeWork har svart på støtteforespørselen, blir medlemmene bedt om å vurdere opplevelsen som bra eller dårlig. Vi oppfordrer alle medlemmer til å vurdere forespørslene ettersom det hjelper oss å kontinuerlig forbedre tjenesten vår.