Hvordan nullstiller jeg passordet til medlemsnettverket?

For å tilbakestille passordet via datamaskinens nettleser, gjør du følgende:

Gå til members.wework.com/login og klikk "Glemt passord" eller klikk her. Instruksjonene for nullstilling av passord sendes til e-postadressen vi har lagret på deg i systemet. Hvis du ikke mottar en e-post, send en supporthenvendelse slik at WeWork-teamet kan hjelpe deg.

Du kan også endre passordet ditt ved å logge på members.wework.com, og så gå til din personlige profil, klikk "rediger profil" og klikk "endre passord".

For å nullstille passordet gjennom WeWork-appen, prøv følgende:

Åpne appen på mobilen og klikk "Glemt passord" på påloggingssiden. Instruksjonene for nullstilling av passord sendes til e-postadressen vi har lagret på deg i systemet. Hvis du ikke mottar en e-post, send en supporthenvendelse slik at WeWork-teamet kan hjelpe deg.