Jeg får ikke tilgang til Account Manager. Hvorfor?

Det er bare hovedmedlemmet i selskapet som har tilgang til kontoadministrering, og som kan se fakturaer, administrere teammedlemmer og redigere betalingsinfo. Vi anbefaler at du bruker Chrome og følger disse enkle trinnene:

1) Åpne Chrome.

2) Klikk på menyen med tre prikker øverst i høyre hjørne av skjermen.Screen_Shot_2020-02-05_at_4.57.21_PM.png

3) Trykk på «Flere verktøy».

4) Trykk på «Historikk», og trykk deretter på «Slett nettleserdata».

5) Under «Slett nettleserdata» velger du avmerkingsboksene for informasjonskapsler og nettstedsdata og hurtigbufrede bilder og filer.

6) Bruk menyen øverst for å velge mengden data du vil slette.

7) Trykk på «Slett nettleserdata».

En annen løsning er å åpne en ny fane i inkognitomodus og logge på members.wework.com/login

Windows, Linux eller Chrome OS: Trykk på Ctrl + Shift + n.

Mac: Trykk på ⌘ + Shift + n.

Hvis dette ikke virker kan du sende en støtteforespørsel for å få hjelp av WeWork-teamet.