Jeg har ikke tilgang til bygningen/kontoret utenom kontortidene. Hva gjør jeg?

Hvis du har et eget skrivebord eller et fysisk kontor i en bygning, bør nøkkelkortet gi deg tilgang til bygningen døgnet rundt.

Hvis du ikke har ditt eget skrivebord eller fysisk kontor, har du tilgang til bygningen i tidsrommet som står oppført i Bygningsinformasjon.

Dersom du ikke har tilgang til bygningen eller kontoret utenom kontortidene, kan du kontakte fellesskapteamet vårt via epost ([BUILDING_NAME]@wework.com). Fellesskapteamet ditt vil gjøre sitt beste med å svare deg så fort som mulig. Du kan bekrefte bygningens e-postadresse på:

I en nettleser på en PC:

1. Logg på medlemsnettverket
  2. Klikk på «Bygningstjenester» i menyen til venstre
  3. Klikk på «Bygningsinformasjon»
  4. Kontaktinformasjonen finner du til høyre på skjermen, under seksjonen «Praktisk informasjon».

På mobilappen for iOS:

1. Logg på WeWork-appen
  2. Trykk på fanen «Min plassering»
  3. Trykk på «Bygningsinformasjon»
  4. Trykk på «Praktisk informasjon»

På mobilappen for Android:

1. Logg på WeWork-appen
  2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen
  3. Trykk på «Bygningsinformasjon»