Hvordan bestiller jeg en telefon eller telefonlinje?

Medlemmer med Egne skrivebord og Private kontorer kan dra nytte av partnertilbudene våre, og bestille telefoner og telefonlinjer.

For å bestille en telefon, må primærmedlemmet for selskapet ditt:

1. Logg inn på Tjenestebutikken på store.wework.com eller gå til Tjenestebutikk under "Tjenester" i venstre meny på Medlemsnettverket
  2. Klikk på Kontorbehov-firkanten eller gå direkte til https://store.wework.com/office-needs
  3. Velg et alternativ i "Telekom"-delen
  4. Følgende er instruksjoner for å bestille

Hvis du har din egen telefon og maskinvare, kan Member Technology-teamet vårt hjelpe deg med å sette opp telefonlinjen din. Send inn en støtteforespørsel for denne tjenesten. I slike tilfeller vil du være ansvarlig for samarbeidet med din egen telefonleverandør for tekniske støtteforespørsler.