Jeg mottar e-poster og varslinger om en annen WeWork-lokasjon. Hvordan kan jeg motta varslinger knyttet til min WeWork-lokasjon?

Fra en nettleser på en PC:

1. Logg på Medlemsnettverket
  2. Gå til profilen din
  3. Klikk på «Rediger profil»
  4. Bla ned for å se du ulike plasseringsalternativene på venstre side
  5. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber
  6. Klikk på «Lagre»
  7. Gjør det samme for bedriftens profilside

På mobilappen for iOS:

1. Logg inn på WeWork-appen
  2. Trykk på «Plass»-fanen nederst på skjermen
  3.  Velg «Utforsk» ved siden av din nåværende lokasjon på toppen av skjermen
    1. Velg «Lokasjon i nærheten», som vist i nedtrekksmenyen nederst på skjermen ELLER
    2. Skriv inn ønsket lokasjonsnavn i søkefeltet øverst på skjermen
  4. Trykk på «Velg lokasjon» for å bekrefte endringen

På mobilappen for Android:

1. Logg inn på WeWork-appen
  2. Trykk på «Konto»-fanen nederst i høyre hjørne på skjermen
  3. Trykk på «Vis og rediger profil»-fanen
  4. Bla ned til «Min lokasjon» og trykk på det fremhevede bygningsnavnet
  5. Finn lokasjonen der du jobber

Du kan endre lokasjonen din hvis du er på besøk i en annen bygning i løpet av dagen for å få relevante stedsbaserte oppdateringer.