Jeg mottar e-poster og varslinger om en annen WeWork-lokasjon. Hvordan kan jeg motta varslinger knyttet til min WeWork-lokasjon?

Fra nettleseren på en datamaskin2:

1. Logg inn på Medlemsnettverket
  2. Gå til profilen din
  3. Klikk på «Rediger profil»
  4. Bla ned for å se du ulike plasseringsalternativene på venstre side
  5. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber
  6. Klikk på «Lagre»
  7. Gjør det samme for bedriftens profilside

Fra iOS-appen på mobilen:

1. Logg inn på WeWork-appen
  2. Trykk på fanen «Min plassering»
  3. Trykk på plasseringen som står oppført øverst på skjermen
  4. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber

Fra Android-appen på mobilen:

1. Logg inn på WeWork-appen
  2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen
  3. Trykk på plasseringen som står oppført øverst på skjermen
  4. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber

Du kan endre plasseringen din hvis du er på besøk i en annen bygning over dagen, for å få relevante stedsbaserte oppdateringer.