Hvordan kan jeg melde meg på eller av varsler for medlemsnettverket på e-post og mobil?

I en nettleser på en PC:

Administrer dine e-postvarslinger og mobile push-varslinger på members.wework.com/settings.

Fra WeWork mobil-appen:

Gå til «Konto» fra det nedre høyre hjørnet i mobilappen. Derfra kan du klikke på «Konfigurer varslinger» for å administrere e-post- og push-varsler til mobilen.

Du kan også melde deg av e-postvarslinger ved å klikke på «Avslutt abonnement»-lenken nederst i e-posten. Avmelding direkte i e-posten melder deg kun av den ene varslingstypen. Du må gå til members.wework.com/settings for å justere alle andre varslinger.