Hvordan kan jeg melde meg på eller av varsler for medlemsnettverket på e-post og mobil?

I en nettleser på en PC:

Administrer dine e-postvarslinger og mobile push-varslinger på members.wework.com/settings.

Fra WeWork mobil-appen:

Gå til "Konto" nederst i høyre hjørne av iOS-appen, eller fra hamburger-menyikonet øverst til venstre i Android-appen. Derfra kan du klikke på "Konfigurer varslinger" for å administrere e-post og push-varslinger til mobil.

Du kan også melde deg av e-postvarslinger ved å klikke på "Avmeld"-lenken nederst i e-posten. Avmelding i e-posten melder deg kun av én varslingstype. Du må gå til members.wework.com/settings for å justere alle andre varslinger.