Medlemsnettverket plasserer meg på feil WeWork-plassering. Hvordan endrer jeg bedriftens og/eller min egen plassering i medlemsnettverket?

Fra en nettleser på datamaskin:

1. Logg inn på Medlemsnettverket
  2. Gå til profilen din
  3. Klikk på «Rediger profil»
  4. Bla ned for å se du ulike plasseringsalternativene på venstre side
  5. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber
  6. Klikk på «Lagre»
  7. Følg fremgangsmåten ovenfor på bedriftsprofilen din

Fra iOS-appen på mobilen:

1. Logg på mobilappen
  2. Trykk på fanen «Kontorfellesskap»
  3. Trykk på lokasjonen øverst til venstre på skjermen
  4. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber

Fra en Android-mobilapp:

1. Logg på mobilappen
  2. Gå til kontoen din nederst til høyre
  3. Klikk på «Vis og rediger profil»
  4. Trykk på «Min lokasjon»
  5. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber

*Vær oppmerksom på at kun hovedmedlemmer kan oppdatere bedriftens lokasjon.

Du kan endre lokasjonen din hvis du er på besøk i en annen bygning i løpet av dagen for å få oppdateringene til denne lokasjonen.