Medlemsnettverket plasserer meg på feil WeWork-plassering. Hvordan endrer jeg bedriftens og/eller min egen plassering i medlemsnettverket?

I en nettleser på en PC:

1. Logg på medlemsnettverket
  2. Gå til profilen din
  3. Klikk på «Rediger profil»
  4. Bla ned for å se du ulike plasseringsalternativene på venstre side
  5. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber
  6. Klikk på «Lagre»
  7. Følg fremgangsmåten ovenfor på profilen for bedriften din

På en mobilapp for iOS:

1. Logg på mobilappen
  2. Trykk på fanen «Min plassering»
  3. Trykk på plasseringen som står oppført øverst på skjermen
  4. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber

På en mobilapp for Android:

1. Logg på mobilappen
  2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen
  3. Trykk på plasseringen som står oppført øverst på skjermen
  4. Endre plasseringen slik at den samsvarer med der du jobber

Du kan endre plasseringen din hvis du er på besøk i en annen bygning over dagen, for å få det stedets oppdateringer.