Hvorfor kan jeg ikke logge inn på kontoen min på medlemsnettverket?

Det kan være noen forskjellige grunner til at du ikke kan logge inn.

Medlemskapet ditt må være aktivt for at du skal ha tilgang til medlemsnettverket. Hvis du ikke lenger er medlem, og prøver å se fakturaer, send en støtteforespørsel så vil et medlem av WeWork-teamet hjelpe deg.

Hvis du har problemer med å logge inn fra en nettleser på en datamaskin, kan du prøve følgende:

1. Sørg for at du bruker en nettleser og enhet som støttes. Medlemsnettverket støtter Safari, Chrome og Firefox.
  2. Sørg for at du logger inn med e-postadressen som er koblet til WeWork-medlemskapet ditt. Hvis du ikke er sikker på hvilke e-post det er, kan du sende en støtteforespørsel, så vil et medlem av WeWork-teamet hjelpe deg.
  3. Last inn nettsiden på nytt ved å slette mellomlagringen.
  4. Gå til members.wework.com og klikk på "Glemt passord" for å få tilsendt instrukser om tilbakestilling til e-postadressen vi har registrert på deg i systemet vårt.

Hvis du har vansker med å logge inn fra WeWorks mobile app, kan du prøve følgende trinn:

1. Pass på at du bruker en støttet enhet. WeWork-appen kan brukes på det nyeste operativsystemet for Android- og iOS-enheter. Det finnes for øyeblikket ikke noen app for Windows-telefoner.
  2. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av WeWork-appen.
  3. Sørg for at du logger inn med e-postadressen som er koblet til WeWork-medlemskapet ditt. Hvis du ikke er sikker på hvilke e-post det er, kan du sende en støtteforespørsel, så vil et medlem av WeWork-teamet hjelpe deg.
  4. Åpne appen og trykk på "Glemt passord" for å få tilsendt instrukser om tilbakestilling til e-postadressen vi har registrert på deg i systemet vårt.

Hvis du fortsatt opplever problemer etter å ha prøvd disse trinnene, kan du sende en forespørsel så vil et medlem av WeWork-teamet hjelpe deg.