Hvordan kobler jeg til skriveren?

Utskriftstjenester er tilgjengelig i de fleste medlemstilbudene.

Du finner informasjon om skrivere ved å gå til "Bygningstjenester" på Medlemsnettverket.

I en nettleser på en PC:

1. Logg inn på Medlemsnettverket
  2. Klikk på "Bygningstjenester" til venstre i menyen
  3. Under Utskriftsinformasjon, klikk på For å sette opp utskriftstjenester, følg disse trinnene for å gå til Utskriftsguiden
  4. Under trinn 2, klikk på "Installer for PC" eller "Installer for Mac", så vil det lastes ned en installeringsfil til datamaskinen.
  5. Klipp på den nedlastede filen, så installeres den nødvendige programvaren du trenger for å skrive ut hos WeWork.