Hvordan kobler jeg til skriveren?

Med medlemskapet ditt får du 120 utskrifter eller kopier i svart-hvitt og 20 utskrifter eller kopier i farger. (Med unntak av We-medlemskap)

Du finner informasjon om skrivere ved å gå til "Bygningstjenester" på Medlemsnettverket.

Fra en nettleser:

1. Logg inn på medlemsnettverket
  2. Klikk på «Bygningsguide» til venstre i menyen
  3. Under Utskriftsinformasjon, klikk på For å sette opp utskriftstjenester, følg disse trinnene for å gå til Utskriftsguiden
  4. Under trinn 2 klikker du på «Installer for PC» eller «Installer for Mac», sånn at det lastes ned en installeringsfil til datamaskinen
  5. Klikk på den nedlastede filen, så installeres den nødvendige programvaren du trenger for å skrive ut hos WeWork.
  6. Vi er klare til å skrive ut. Fortsett for å skrive ut et dokument.
  7. Du vil se et sprettoppvindu for pålogging til PaperCut på skjermen. Skriv inn påloggingsinformasjonen for utskrifter og trykk på «OK». (Påloggingsinformasjonen din funner du på «Bygningsinformasjon»-siden.) Dokumentet har nå blitt lagt til køen.
  8. For å frigi dokumentet fra den ventende køen må du gå til skriveren og logge deg på med den samme påloggingsinformasjonen som du bruker på PaperCut.

Finn priser for ekstra utskriftsforbruk her.