Hvordan betaler jeg for ting i Ærlighetskiosken?

Ærlighetskiosken er en mat- og drikkestasjon tilgjengelig på utvalgte WeWork-lokasjoner. Hvis du er i en lokasjon med en Ærlighetskiosk kan du kjøpe ting med kredittkort eller ved å skanne koden i WeWork-appen. For å se informasjon om Ærlighetskiosken i appen, må du påse at profilen din er synkronisert til din nåværende lokasjon.

For å skanne iOS-appen for å betale:

1. Logg på  WeWork-appen og klikk på "Min lokasjon"-fanen.
  2. Klikk på "Ærlighetskiosken" og legg til kredittkortopplysninger.
  3. Når du har lagt til betalingsinfo vil du se en QR-kode som du kan skanne for å raskt betale for tingene dine.

For å skanne Android-appen for å betale:

1. Logg inn på WeWork-appen
  2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen
  3. Klikk på "Ærlighetskiosken" og legg til kredittkortopplysninger.
  4. Når du har lagt til betalingsinfo vil du se en QR-kode som du kan skanne for å raskt betale for tingene dine.